Concrete House By CLAUWERS & SIMON architectes

The ‘Concrete Hous’e in Lommel designed by CLAUWERS & SIMON architectes is circularly arranged around a central courtyard, to bring in additional light, making a visual connection to the exterior brutal concrete. The exterior finish is rough, in contrast the interior is designed more soft. It’s an introverted plan that opens the kitchen and dining room generously towards the garden. Photos by CaroLine Dethier

2017-09-04_59ad1fcea19e4_architecte_inge_clauwers_photo_caroline_dethier_ext_02 2017-09-04_59ad1fcea1a59_architecte_inge_clauwers_photo_caroline_dethier_ext_03 2017-09-04_59ad1fcea1ac3_architecte_inge_clauwers_photo_caroline_dethier_ext_07 2017-09-04_59ad1fcea1b29_architecte_inge_clauwers_photo_caroline_dethier_ext_16 2017-09-04_59ad1fcea1b8d_architecte_inge_clauwers_photo_caroline_dethier_int_20 2017-09-04_59ad1fcea1bf1_architecte_inge_clauwers_photo_caroline_dethier_int_26
x