Apartment NANA

The apartment is located on the first floor of a building that was constructed in the second half of the 19th century on an area of landfill established along the Lisbon waterfront in the wake of the 1755 earthquake. Its expansive area and lofty ceilings, the abundant natural light and the conservation of some of the original finishings and decorative features were not only among the characteristics that the client sought but are also those that best define this home’s identity. The project correspondingly incorporated the desire to restore, conserve and enhance these same characteristics in conjunction with a proposition contemplating an exercise in interpreting the Lisbon architecture of this period and its respective constituent facets.  

2016-01-29_56aba8569c2a1_036.JPG2016-01-29_56aba8569c309_045.JPG2016-01-29_56aba8569c36b_055.JPG2016-01-29_56aba8569c3cb_085.JPG2016-01-29_56aba8569c429_090.JPG2016-01-29_56aba8569c488_122.JPG