mesura_arch_006

A Summer House In Sant Mori

Scroll

Spanish architecture studio Mesura brought to life the dream of a couple with a redesign of their holiday home and pool in the village of Sant Mori, Spain.

Centred upon the outdoor pool area, the renovation revitalised the holiday home’s indoor-outdoor flow, optimising the use of its outdoor spaces, with a shady canopy and a storeroom concealed by a generous facade, which together create a graphic, harmonious interplay of light and shadow. The architects describe their so-called ‘proposal of minimum intervention’ as “A simple horizontal element, which generates shade and transforms dramatically the interior/exterior perception. It is not under the sun rays where architecture is experienced, but under the shade’s shelter.”

mesura_arch_001
mesura_arch_003
mesura_arch_002
mesura_arch_005
mesura_arch_006
mesura_arch_004
mesura_arch_008
mesura_arch_007
mesura_arch_015
mesura_arch_014
mesura_arch_013
/Volumes/01 - Proyectos/03 - Finalizados/1457 - Sant Mori Pergola/01 - Información/08 - Publicaciones/01 - Planos/160715 - Sant Mori Pérgola - final.dwg
/Volumes/01 - Proyectos/03 - Finalizados/1457 - Sant Mori Pergola/05 - Ejecutivo/01 - Cad/150831 - Sant Mori Pérgola - final.dwg
/Volumes/01 - Proyectos/03 - Finalizados/1457 - Sant Mori Pergola/01 - Información/08 - Publicaciones/01 - Planos/160715 - Sant Mori Pérgola - final.dwg

All images © Salva López