Screen Shot 2016-07-20 at 11.40.30

A Mirrored Take On The Classic Beach Hut

Scroll
Words

With the intention of creating a piece that would engage and delight the community of Worthing, UK, ECE Architecture took the classic beach hut and gave it a fresh twist.

“We have been overwhelmed by the positive response!”Looking a bit like an outer-space vehicle, the hut proves that the simplest concepts can bring the most fun in the public spaces. Thanks to its mirrored surface, it gives unusual reflections of the seafront, attracting visitors to the shore. It creates an exceptional opportunity to take an extraordinary selfie, too – that’s how it became so viral in the social media, picked up by several publications in design blogs and magazines. The architects said: “We have been overwhelmed by the positive response from the design blogs, the national press and the general public – maybe this calls for a permanent installation!” We would tend to agree.

beach-hut-large-1
beach-hut-large-7
beach-hut-large-6
beach-hut-large-5
beach-hut-large-2
beach-hut-large-3

All images © ECE Architecture