Villa T by Architrend Architecture

Words

The Villa T by Architrend Architecture was built on a plateau with sandstone walls to divide the various portions of property.

The building is open to visual enjoyment of the outside world, through the creation of outdoor living spaces, rooms without walls that become parts of the overall solution. The relationship with the context and the sequence of the three stacked floors relies on a sort of continuous architectural ribbon that’s developing, bending to form rooms and the roof, outdoor zones raised from the meadow like platforms, porticos and overhangs, balconies and terraces. Find out more about the project here.

All images © Umberto Agnello

Villa_T_Architrend01Villa_T_Architrend02Villa_T_Architrend03Villa_T_Architrend04Villa_T_Architrend05Villa_T_Architrend06Villa_T_Architrend07Villa_T_Architrend08Villa_T_Architrend09Villa_T_Architrend10Villa_T_Architrend11Villa_T_Architrend12Villa_T_Architrend13Villa_T_Architrend14