Hotel Hubertus · Valdora, Italy

Located in the famous ski and hiking area of Italian town Valdaora at an altitude of about 1350 m, Hotel Hubertus blends the old family property with the new part, offering the visitors a high-level relaxing space with a feeling of a mountain chalet.

The new part includes wine cellar, fitness center, panoramic terrace and an impressively located swimming pool. “The key challangein the project was to create a link between the exisiting building and the new design, in order to keep a uniformal and consistentappearance,” say the architects from noa*, the studio responsible for the project. To achieve that, they used debarked larch trunk as multifunctional façade elements for the existing and new building, reaching aesthetically homogenous space. The center feature of the project is the pool, resting between the two accommodation wings and overlooking the valley. Reminiscent of a mountain lake, the pool’s transparent floor abolishes the gap between the construction and the landscape, providing the guests with an unusual experience of swimming “in the sky”.

_dsc7615-kopiowanie
_dsc7156b-kopiowanie
_dsc7282-kopiowanie
_dsc7300b-kopiowanie
hub_skypool2-kopiowanie
_dsc7075b-kopiowanie
_dsc8288b-kopiowanie
noa_architecture-3-kopiowanie
noa_architecture-2-kopiowanie
noa_architecture-11-kopiowanie
noa_architecture-16-kopiowanie
noa_architecture-15-kopiowanie
noa_architecture-14-kopiowanie
noa_architecture-7-kopiowanie
noa_architecture-13-kopiowanie
noa_architecture-8-kopiowanie
noa_architecture-23-kopiowanie
noa_architecture-4-kopiowanie
noa_architecture-5-kopiowanie
noa_architecture-20-kopiowanie
noa_architecture-19-kopiowanie

_

Hotel Hubertus
Furkelstraße 5
39030 Geiselsberg, Olang

All images © noa*

x