+node by UID Architects

Words

UID Architects created ‘+node’ by placing 3.5 meters cubes similar to a wooden bird’s house on the side just like a toy building block. They made a place that responds to a surrounding horizontal and vertical territory that connects the ground surface and the forest. Gradually advancing from the approach to the south side and enabled by sceneries that is cut out in fragments in the east and the west direction, linear space in about 30 meters unfolds as a sky pass, keeping a gradual sense of distance with the surrounding environment.

The space is connected to the 10 meters above forest. On the other hand, the cube that is buried in the underground slope becomes a space that reacts with the surface environmental territory such as sunlight filtering through thick trees, humidity and temperature. The bird’s house that connected the ground surface and the forest is like a place of kaleidoscope that reflects various regularly changing things. It is a place of a node that creates an interactive environment with natural animals ant plants.

All images © Hiroshi-Ueda

+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_01+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_02+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_03+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_04+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_05+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_06+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_07+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_08+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_09+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_10+node_(C)Hiroshi-Ueda_UID_11