A Sleek Home And Photo Studio Interior Renovation

Barcelona-based architecture practice ARQUITECTURA-G refurbished the interior of a live-in photo studio, prioritising privacy and ample storage space.

Designed in pale mint green tones with plenty of reflective surfaces, the slick interior of the renovated 70 meter squared apartment-cum-studio includes a kitchen designed around a monolithic volume including shutters and a variety of in-built storage solutions. The bedroom and ensuite were built on a raised platform, with floor-to-ceiling mirrors to heighten the sense of light and openness in the multi-purpose space.


Warning: Division by zero in /www/htdocs/w00d3020/ignant.com/wp-content/themes/ignant-2015/inc/article-story-content.php on line 367

Warning: Division by zero in /www/htdocs/w00d3020/ignant.com/wp-content/themes/ignant-2015/inc/article-story-content.php on line 379

Warning: Division by zero in /www/htdocs/w00d3020/ignant.com/wp-content/themes/ignant-2015/inc/article-story-content.php on line 367

Warning: Division by zero in /www/htdocs/w00d3020/ignant.com/wp-content/themes/ignant-2015/inc/article-story-content.php on line 379

All images © courtesy of ARQUITECTURA-G

x